Úgy is rendesen kimossa a mosógép a ruhákat ha a mosószert (gél) nem a kis tégelyébe öntöm hanem a ruhákra öntöm rá?
Ismerősömtől hallottam hogy ő a mosószert nem a tartályba, a helyére önti, hanem a mosószeres üveg kupakjába, és azt teszi be a ruhák közé. Ergo mintha kapszulát tenne be közéjük.
Én is kipróbáltam, és az biztos hogy sokkal gazdaságosabb, mert lemértem, ha a tartályba öntöm, akkor 4 kupaknyit öntök bele, ha meg a ruhák közé teszem akkor meg ugye csak 1-et. Így is rendesen ki mossa a ruhát ugye? Mert hát a kapszulát is a ruhák közé kell betenni.
"a kérdező mosógépén van "min" és "max" jelölés"
Na és? Egy 2019-ben gyártott mosógép honnan tudná, hogy egy 2021-ben kitalált mosószert hogy kell majd adagolni??? Letojom a mosógép jelzését, és a mosószergyártó utasítását követem nyilván... (plussz megyek a saját tapasztalat után, hogy féladag is elég esetleg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!