A vasaló talpáról a szennyeződéseket, ráolvadt dolgokat hogyan tudom leszedni, megtisztítani sérülésmentesen?
Milyen talpa van? Sima rozsdamentes? Kerámiabevonatos?
Egyébként sehogy. Az beleégett, mert túlsütötted a vasalnivaló cuccot. Ha zavar a látvány végy egy kerámiabevonatosat és ne égesd le.
Túlsütni pedig rém egyszerű, csak az a nyamvadt hővisszaverős deszkahuzat kell, így ha ráteszed a beállított hőfokú vasalót, a ruhácska szépen megsül, mert többet kap a kelleténél. Kicsit visszavenni meg nem lehet, mert lövésed sincs hány fokot kap valójában a ruha. Csak egy sima, használatra készült fehér pamutlepedőt kellene használni vasalódeszka-huzatnak, nem divatozni mindenféle szirszarral.
Vegyèl egy használaton kívüli pamut ruhát. Melegítsed fel maxra. A felfordított talpon olvassz kis gyergyát, aztán megfordítva gyorsan húzd le a rongyon erősen. Legjobb a vasalódesuka èlèn.
Ablakot nyiss mett büdös lesz.
A bevonatos talpak sèrülnek idő után. Így a sima acèlt ami ma ritkább, könnyebb tisztítani.
:)))
Polcra vele. Vegyél egy újat, tisztát.
Hülyeséget beszél, aki azt mondja vegyél újat egy működő dolog helyébe... Nem a látványon múlik a hasznosság.
Amúgy ha gőzölős én megpróbálnám maximumon erősen nyomni, gőzzel puhítva, egy egyszerű 100% pamut vagy lenvászon darabon. (Pl régi, tiszta, sima ágylepedő, konyharuha stb.). A gyertyával vigyáznék, még nem hallottam erről, és könnyen megégetheted magad.
Egyszer láttam amúgy egy barátnőmnél valami kréta-szerű dolgot, ami direkt erre van, amúgy. Izraelben szerezte be, de lehet van nálunk is, vagy valamilyen online boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!