Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » 95 fokos mosás megoldja a...

95 fokos mosás megoldja a helyzetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elfogyott itthon a mososzer és sajnos nincs most pénzünk venni mert örülünk hogy enni tudunk :(

Viszont a szennyes kosár már lassan a plafonig ér és már szinte tiszta ruha sincs amit felvehetnenk :/ ha esetleg 95 fokon kimosom őket simán akkor az ártani fog a ruhának? És azért valamennyire tiszták lesznek? Mégis csak 95 fok

2019. szept. 5. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha már az internetről vitázunk, megjegyzem, amikor nem tudtam fizetni, még egy hónapig volt elérhető a net, utána még kb. egy hónapig korlátozottan.
2019. szept. 7. 11:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Képzeld e internetem sincs, a szomszédnak korlátlan és megengedte hogy racsatlakozzak!

De Köszönöm szépen a válaszodat.

Egyenlőre ott tartok hogy lenne ezernyi munkalehetosegem, de annyi pénzem nincs( kb 1800-2000 ft) hogy beutazzak a városba, mivel itt falun semmi munkalehetoseg nincs, van egy kisbolt és egy kocsma, ahová nem kell ember..

És még akkor a mosás hagyján mert eljárok én koszos ruhában is, ahoz képest hogy 2 napja nem ettem! :)

Nem kívánok rosszat, de egyszer lehet téged is elér ez, és akkor majd megtudod.:)

De Köszönöm szépen a "segitokesz" válaszodat!!!! :)

9-es és a többiek, köszönöm szépen a választ. :)

2019. szept. 7. 15:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja Elnézést, látom voltál már ilyen helyzetben.. akkor meg pont tudod hogy miről beszélek! !!
2019. szept. 7. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, ha valakinek annyi pénze sincs, hogy két napja nem evett ott valami súlyos probléma van. Családsegítők? Szociális munkások? Önkormányzat? Valaki csak tudna segíteni. Nem akarok kötekedni mint a fenti kommentelő, de hidd el aki akar dolgozni az tud is! A kedves szomszéd például internet helyett adjon egy mosásnyi mosószert, ha nem tudsz mosni. Vagy ezer forintot hogy vegyél egy kg kenyeret és felvágottat.

De nyilván itt is lehet siránkozni, hogy mennyire szar a helyzet, csak ettől sajnos nem lesz jobb! :(

2019. szept. 7. 16:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Ebben a faluban meg munkanélküli segély sincs, nem hogy csaladsegito...:(
2019. szept. 7. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor Ökörapáti és Pajkaszeg biztosan nem lehet.
2019. szept. 7. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!