Ágyneműm sárga foltos. Mivel tudnám kiszedni a foltokat?
Milyen színű az ágyneműd? Milyen az anyaga?
Mitől lett sárga foltos? Befogta egy másik ruha, valamivel össze lett kenve, vagy sokáig állt használatlanul?
Szia!
Fehér színű,nem mostam össze semmivel,csak magától elszíneződött.Tudod,mikor a nem használt ruha magától besárgul...Vanisch-el próbáltam,de nem jött ki teljesen!:(((
Tudsz rá valamit?
Köszönöm!
Áztasd nátrium-perkarbonátos vízben (hidegvízben)
Utánna mosd ki mosószódával és szódabikarbónával (mosószer nem kell) és öblítsd ecettel.
Szódabikarbónát tudsz venni bármelyik boltban, nátrium-perkarbonátot és mosószódát (valamint szappanreszeléket) rendelhetsz termékmintában a www.termeszetesentiszta.hu oldalról (pár nap alatt megküldik, 2 mosásra való van benne)
Ha van rá lehetőség, napon szárítsd. Állítólag semmilyen tudományos magyarázata nincs, sőt van aki szerint besárgítja a ruhákat a nap, de a saját tapasztalatom az, hogy ha kint szárítom a tűző napon a fehér ruhákat, sokkal fehérebbek, mintha bent, vagy árnyékban szárítanám.
Mosni is, szárítani is a visszáján szoktam (kevésbé bolyhosodik, és a nap sem fakítja ki a színes ruhákat)
Ha tudod, hogy hosszabb ideig nem használod az ágyneműt, ne vasald ki mielőtt elteszed (nem tudom miért, de a vasalt ruhák hamarabb besárgulnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!