Fehér felsőkböl hogyan távolitjátok el az izzadságfoltokat? Hogyan lehet megelőzni, hogy besárguljon?
A kérdező még elég tapasztalatlan szegényke, hogy eteti ezt a 78%-os szellemi fogyatékos trollt a válaszaival.
Én egy percet sem pazaroltam volna rá az időmből.
Valamilyen fém oxid mentes, vagy alumínium-klórhidrát mentes izzadás gátlót próbáltál már?
Az ilyen tartalmú stiftek is elősegítik a szövet elsárgulását.
Köszönöm az értelmes válaszokat! Kedves 15. majd kiprobálom.
Pont ma vettem egy Nivea nem stiftes, hanem golyos izzadásgátlót, de ezt még nem néztem meg vásárláskot, hogy mit tartalmaz.
Hála Istennek...
Azért mondanám, hogy sajnálom, de nem tudom.. jön ide és kötözködik..
Gondolom munkanélküli lehet, egy eltartott személy, hogy ennek ennyi ideje és enegiája van mást piszkálni.
Mondjuk én soha sem szerettem volna izompacsirta lenni, de azért kövérnek sem mondanám magam. Nekem mindenki azt mondta a sulyommal kapcsolatban, hogy én vagyok a hülye, ha fogyni akarok..
Szerintem ö depis, tényleg lehet, hogy nincs vele foglalkozva.. még ha jo alakja van is lehet, hogy eltartják de le is szarják egyben...
En a forever livinges dezodort használom. Egy a bajom vele, hogy a fekete felsőkön nyomot hagy. Illetve mosasnal: feherekhez való vanishel mosom őket, ariel feherekhez való mosóporral. Tényleg tiszta es fehér minden. Próbáld ki esetleg ezeket a folttisztitó szappanokat a hónaljnál.
A hülye kommentelőkkel meg ne foglalkozz, üres az életük, itt név nékül jól meg tudják mondani a magukét :)
Sima háztartási szódabikarbónát, vagy a patikában kapható izzadasgatlot használd.
Bármelyik stiftnel jobb.
Nátrium perkarbonattal tudod eltüntetni a foltokat a fehér ruhákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!