Sárga foltosan mos a mosógepen, mit csináljak?
Kisebb nagyobb sárga foltok lesznek a ruhákon miután kiveszem a gépből őket. Mosószert, öblítőt nem hasznalok, ecetes vízzel öblítek. Domestossal 90 fokon átmostam, gumi részét letakarítottam, de nem lett jobb.
Nem tudom mit csináljak...
Még annyi....
Szűrő tísztítás után még 60 fokon átmostam a gépet trisóval. Azóta több adagot mostam és szép tiszták a ruhák.
Hehe, erre senki nem gondolt. Ügyes! :) Nem véletenül kéne azt a szűrőt időnként kipuceválni. :)
Na az történt, hogy a szűrőben maradó fémek szépen rohadásnak indultak a mosógép használata után abban a lenti szekcióban ottmaradó vízben. A mosógép pedig rögtön önti be ugye a mosóvizet ami összekeveredik a lenti pangó vízzel és így már kész is a ruhafestés tuti kelléktára.
Van egyébként olyan mosógép aminek "eco" szelepe van. Az pont ezt az alsó részt elzárja, hogy a mosószer ne tudjon oda beülepedni, így még kevesebb víz kell a mosáshoz, nincs mosószer és vízpocséklás a meddő térfogatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!