Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha a mosógépbe a ruhához...

Ha a mosógépbe a ruhához teszek némi Domestost a mosószer mellé, az tönkreteszi-e a ruhát?

Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Miert kell mindent agyon fertőtleníteni? Hol nevelik ezt belénk?? Emiatta alakulnak ki az allergiás betegségek. Értem én, hogy félünk a baciktól, és legyen is az embereknek egy alap higiéniája, de gondolj bele: kifertőtleníted a ruhádat, ezer féle vegyszerrel ami érintkezik a bőröddel. Mennyivel jobb a vegyszer mint egy bacilus? Gondolok itt arra, hogy felszállsz a buszra/metróra/vonatra már találkoztál millió bacilussal. Mit ért ebben az esetben a domestossal kifertőtlenített ruha? Max annyit h a szervezeted még a vegyszerrel is megküzd nem csak a kapaszkodón hemzsegő bacikkal.
2019. aug. 11. 08:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért kell fertőtleníteni, mert a testünkről amugy is leválik egy csomo baktérium, bele a ruhába. Ezeket meg kell ölni.

Nem beszélve arról, ha strandra megyunk. A medencébe belehugyoznak az idióta szülők gyerekei, mindenféle mocskot összeszedünk a fürdőruháram, még szép hogy kell fertőtleníteni.

Utca után is kezet kell mosni, mert a sok ember összemocskol mindent amit te megfogsz. Más után le kell fertőtleníteni magunkat. Mert ahol ember van, ott fertő van.

Mindez nem így lenne, ha mindenki mosakodna alaposan reggel - délelőtt - este. Ez lenne a normális.

2019. aug. 11. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem bantani akarlak, ne ertsd felre kerlek, de azert ez beteges amit leirsz...

ha te ugy latod jonak fertotlenits agyon mindnet. De azt se feledd hogy a vegyszer sem tesz jot a szervezetnek..

2019. aug. 11. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
fehér lepedőhöz, takaróhuzathoz párnahuzathoz én is szoktam pár cseppet rakni.
2019. szept. 7. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!