Hogy működik a kamatmentes hitel állami támogatásnál?
Figyelt kérdés
Kamatmentes kölcsön, ahol a támogatás 90%.
Ha így szeretnék szigetelni és ablakot cserélni, ez pontosan hogy nézne ki?
Elvileg ez visszatérítendő, de 90%ban támogatnák.
És ha van pénzem, kötelező hitelt felvenni, vagy az önerő, tehát 10%lehet saját is?
2019. júl. 21. 12:52
1/4 anonim válasza:
Linkelnéd a pályázati kiírást?
Mert kusza amit írsz!
2/4 anonim válasza:
Gondolom kell 10% önerő, a 90% pedig hitel, kamatmentesen, ez a támogatás. Tehát a teljes összeget te fizeted, az állam abban segít, hogy ez hamarabb bekövetkezzen, ergo addig is energiát takarítasz meg. Ellenben kockázatot vállalsz a hitellel.
3/4 anonim válasza:
#2! Én is így tudom, csak nem mertem leírni, nehogy a gondolatolvasás végül hibás legyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem sikerült kibogozni a kuszaságomat 😊
És már értem is, azt hiszem.
Tehát ha pl. 3 millióba kerülnek a munkálatok, nekem kell lennie 300 000nek, a 2 700 000 pedig kamatmentes hitel.
2019. júl. 21. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!