Otthon Melege Programmal kapcsolatban kinek van bármi tapasztalata? (gázkonvektorok cseréje állami támogatással)
Tudnátok szakembereket ajánlani akik foglalkoznak vele?
Milyen gázkonvektor márkákat és modelleket ajánlanátok?
Van valami, amire érdemes még odafigyelni?
Hej!
Az egész igen "furcsa" - van amely országrészben már lezárták a jelentkezést.
Ha mégy aktuális vagy: FONTOS!Első nap, első órájában kell küldeni a pályázatot.
Sajnos sunyin van kiírva, a gyártók első átböngészése során senki sem felel meg a feltételeknek, de egyenként felkerestem Őket. LAMPART és FÉG nem felel meg!
Van egy "veszett drága" olasz megfelelő:
az olasz "Fondital Gazelle" konvektorok.
Olcsóbb tippem: Wamsler SE GWH 2 -3 -4 -5. (Pelgrim olaszt gyártják). Nekem azt írták, hogy megfelel a konvektoruk a pályázat feltételeinek.
Az egészet Neked kell előfinanszírozni és utólag fizetnek....(FIGYELEM! Bp.-en már kevés az idő!)
Úgy tűnik kihagyhatatlan legalább egy közreműködő :O)...
Én azért megpróbálom...
Sajnos hiányzik a Lampart Promontor 45 öreg parapetes gázkonvektor gyári leírása a mellékelendő számításokhoz.
Tudnál segíteni?
Üdv. SF
A FÉG 8.60Erp biztosan megfelel. Szatmári épületgépészeti és fürdőszoba szaküzletben 09.20-tol kapható. De csak egy féle teljesítmény és méret van. A Fondital Gazelle több teljesítményűben kapható. Szebb is és kissebb helyigényű. Én azt választom. A honlapjukon ott a szerviz lista akik szerződött partnerei és be is szerelik.
Remélem segítettem.
Koe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!