Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Álló peremű mosogatómedence...

Álló peremű mosogatómedence beépítése?

Figyelt kérdés

Az olyan mosogatómedencék amiknek hátul álló pereme van, hogy kerülnek beépítésre?

Ilyen van a lakásban ahol lakom, de ez értelmezhetetlen számomra, mert ez a függőleges perem ott áll a fal előtt néhány centivel mögötte már leesett néhányszor egy-egy kiskanál, kés, stb. Ezzel az éles peremmel már elvágtam a kezem. Nem hiszem, hogy ennek így kellene lennie.

A mosogató egyébként hibátlan, tehát meg is szeretném tartani a felújítás során, de szeretném tudni, hogy ezt hogy kell beépíteni a konyhapultba.

2019. júl. 16. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem egészen vágom milyen az, de ha olyan amilyenre gondolok akkor ott nem kellene résnek lennie. A falnál kellene lennie teljesen tömítéssel.
2019. júl. 16. 11:25
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

A lényeget tekintve ilyen.

2019. júl. 16. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:

"Ezzel az éles peremmel már elvágtam a kezem."

1. Mivel hátul egy visszahajlított -tompa- perem van ez nehezen hihető.

2. Mint ahogyan az is, hogy senki sem jött rá, hogy a csempéig kell tolni és úgy beépíteni, majd körben kiszilózni.

2019. júl. 16. 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Basszus!

Adja magát!!!!!!!

2019. júl. 16. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Ki az a kókler sintér, aki ilyen tálcát -a faltól- több centire épít be??!

...és ki az az őrült, aki egy ilyen "beépítésért" még fizet is??!

2019. júl. 16. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Akkor úgy érted, hogy ez az álló perem rásimul a falra/csempére, ami mögötte van? Mit jelent a teljes tömítés, hozzá van ragasztva a falhoz? Hogy csatlakozik hozzá két oldalról a konyhapult vizzáró pereme?

Logikus egyébként, mert az a mosogató medence akkora, hogy sem előtte sem mögötte nincs szükség/hely munkapultra. Csak elképzelésem sincs, hogy itt miért így van megcsinálva.Lehet hogy véletlenül mélyebb lett a konyhaszekrény alsó része, és így tudták csak szintbe hozni?

2019. júl. 16. 11:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát így vettem a lakást, de szörnyű. Azért kérdezem tőletek, hogy ha felújíttatom, akkor hogyan kell megcsináltatnom.

Köszönöm a kommenteket. Örülök, hogy nem én vagyok hülye és ennek tényleg nem így kellene lennie.

De ha hiszitek, ha nem , tényleg elvágtam vele az újjam.

2019. júl. 16. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Mint a képen is látható, a mosogató mérete: 60 cm x 80 cm-es.

Mivel a szabvány konyhabútor 60 cm széles és 80 cm széles, ezért azt pont teljesen betakarja.

Hátul felfelé hajlított rész megy a csempének,

az elején lefelé hajlított, meg letakarja elől a bútort.

Hátulra megy a sziló.

Ha mellé teszel még bútort, vagy a fal van, akkor oda is kell szilót nyomni.

2019. júl. 16. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
* Természetesen a szélessége: 60 cm és a hossza 80 cm.
2019. júl. 16. 17:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. júl. 17. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!