Álló peremű mosogatómedence beépítése?
Az olyan mosogatómedencék amiknek hátul álló pereme van, hogy kerülnek beépítésre?
Ilyen van a lakásban ahol lakom, de ez értelmezhetetlen számomra, mert ez a függőleges perem ott áll a fal előtt néhány centivel mögötte már leesett néhányszor egy-egy kiskanál, kés, stb. Ezzel az éles peremmel már elvágtam a kezem. Nem hiszem, hogy ennek így kellene lennie.
A mosogató egyébként hibátlan, tehát meg is szeretném tartani a felújítás során, de szeretném tudni, hogy ezt hogy kell beépíteni a konyhapultba.
"Ezzel az éles peremmel már elvágtam a kezem."
1. Mivel hátul egy visszahajlított -tompa- perem van ez nehezen hihető.
2. Mint ahogyan az is, hogy senki sem jött rá, hogy a csempéig kell tolni és úgy beépíteni, majd körben kiszilózni.
Ki az a kókler sintér, aki ilyen tálcát -a faltól- több centire épít be??!
...és ki az az őrült, aki egy ilyen "beépítésért" még fizet is??!
Akkor úgy érted, hogy ez az álló perem rásimul a falra/csempére, ami mögötte van? Mit jelent a teljes tömítés, hozzá van ragasztva a falhoz? Hogy csatlakozik hozzá két oldalról a konyhapult vizzáró pereme?
Logikus egyébként, mert az a mosogató medence akkora, hogy sem előtte sem mögötte nincs szükség/hely munkapultra. Csak elképzelésem sincs, hogy itt miért így van megcsinálva.Lehet hogy véletlenül mélyebb lett a konyhaszekrény alsó része, és így tudták csak szintbe hozni?
Hát így vettem a lakást, de szörnyű. Azért kérdezem tőletek, hogy ha felújíttatom, akkor hogyan kell megcsináltatnom.
Köszönöm a kommenteket. Örülök, hogy nem én vagyok hülye és ennek tényleg nem így kellene lennie.
De ha hiszitek, ha nem , tényleg elvágtam vele az újjam.
Mint a képen is látható, a mosogató mérete: 60 cm x 80 cm-es.
Mivel a szabvány konyhabútor 60 cm széles és 80 cm széles, ezért azt pont teljesen betakarja.
Hátul felfelé hajlított rész megy a csempének,
az elején lefelé hajlított, meg letakarja elől a bútort.
Hátulra megy a sziló.
Ha mellé teszel még bútort, vagy a fal van, akkor oda is kell szilót nyomni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!