Kb 5 éve kivan vezetve a utcai szennyvízcsatornába a szennyvíz rokonom házába, ha most hívja ki a vízművet szippantani a régi hatalmas aknát akkor lesz e valami büntetés emiatt talajterhelési díj stb? Kb milyen áru a szippantás? Alföldvíznél.
?? Rokonoméknál tartott 4 évig, azt írtam,és csak példa, hogy ennyire nem érdekli a dolog.
De ahogy látom te is hasonló gondolkodású vagy, mint a rokonom élettársa :D
Fő bajom az egésszel, hogy aknám belül is ha szivárog a szennyvíz a talajba, környezet szennyező, ha kiönt akkor meg fertőzés veszélyes is.
Szia.
Büntetést nem kapsz szerintem. De célszerű szippantás után majd kezdeni valamit az aknával- pl betemetni ha nem kell.De akár még medence is lehet belőle :D (najó az azért még sok munka lenne,de legalább ásni már nem sokat kell)
Egyéb:A téglából készült sz.víz aknában azért is maradhatott "víz" ,mert mondjuk befolyik a talajvíz(már ha azon a környéken van, vagy olyan magasan van).
Amúgy meg legfeljebb csak annyit buktatok vele,hogy nem tudtatok elszámolni az átálláskor-mikor bekötötték a szennyvízrendszert és eljött az éves elszámolás- azzal a vízmennyiséggel és talajterhelést kellett annó fizetni rá. De az is lehet,hogy azt is megúsztátok annó,ha mázlitok volt.De lehet hogy akkor még csak a tizedét kellett fizetni talajterhelésre.Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!