Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Midea vagy Gree klíma márka a...

Midea vagy Gree klíma márka a jobb?

Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt mindkettő. Kb. forma-forma.
2019. júl. 5. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem Gree van. Sokat vaciláltam rajta mielőtt megvettem, de a klímaszerelő javasolta, hogy ha nem japán márkájút veszek, akkor a Gree-t javasolja. Daikinnel közösen fejlesztettek kompresszorokat, vezérléseket. 6 éves még nem volt baja. Magam szoktam tisztítani is. Klímaszerelő ismerős, megmutatta hol vegyek hozzá tisztítót és hogyan tisztítsam, mire figyeljek. Midea sem rossz! Feleségem cégénél az van 10 évesek múltak, bár kisebb nagyobb hibák elődordulnak, de kb. 25 db klíma van ott és éjjel-nappal mennek. Kellenek a gépek hűtéséhez.
2019. júl. 5. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A midea nagyobb múlttal rendelkezik, kínai mindkettő. Jó kérdés, hogy a gree 5-10 év múlva hol lesz, lesz-e alkatrész a klímádhoz, ha elromlik, lesz-e magyarországi szerviz, stb. Ezeket nem lehet előre tudni, maximum csak sejteni abból, hogy mekkora a cég. Persze tűnhetnek el márkák a semmibe, nincs kizárva. Kb. ugyanaz amúgy. Esetfüggő, hogy melyiket választanám ezek közül, amelyik modellje jobban megéri, többet nyújt, szebb, jobb, halkabb, kevesebbet fogyaszt ugyanazért a pénzért.
2019. júl. 6. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!