Milyen klíma márka az ami kifejezetten megbízható, halk és jó teljesítményű?
Figyelt kérdés
Ha az ár nem elsődleges szempont, akkor általánosságban melyik gyártó klímái a jobbak? Én a Daikin-ról hallottam sok jót. Tudom, ez típustól/modelltől is függ, de úgy nagy általánosságban érdekelnének tapasztalatok. Köszönöm szépen!2019. jún. 12. 23:05
1/5 anonim válasza:
Daikin, illetve más japán gépekkel (Fujitsu, Mitsubishi stb.) nem lehet rosszul járni. Ha kell a wifi vezérlés, akkor meg főleg Daikin. A fenti gépekhez 30-50 ezer a wifi, a Daikin 10 ezerből wifizhető és elég jó az alkalmazás is. Nekem Daikin van, konkrétan nem hallom, hogy megy, bár most tényleg nem megy, de bekapcsolva, mikor lehűtött és csak szinten tart, alig hallani. Előtte Gree volt egy rövid ideig, az elég hangos volt és nem ez volt az egyetlen probléma vele.
2/5 anonim válasza:
Nekem Polar van, ami ha jól tudom Daikin gyártmány.
Nagyon jó. Nem tudom ogy az összes ilyen vagy csak ez a modell, de nálunk 2 külön rendszer van ugyanebből építve és hidegben is használjuk, fűtésre. -20 fokig jó, bár ezt vásárláskor külön kell kérni, hogy a kinti egységben legyen kondenz leolvasztás, mert amúgy befagy.
3/5 Sz_Agnes válasza:
Hello! A Fujitsu új modellje, a KPC már wifizhető olcsón és a Fujitsukra 10 év garancia van. A japán gyártók nagyon megbízhatók, igaz, ennek ára van.
4/5 gabesz147 válasza:
Nekem GREE van, van rajta csendes üzemmód, de soha nem használtam, nem zavar a mostani hangja sem, de ez újabb, másfél éves gyártmány, mert előttem írta egy tag, hogy zajos. A szerelőm annak idején a Daikint is ajánlotta, több típus között.
5/5 anonim válasza:
Nekem Cascade (GREE) van, nagyon jó, 10 év garancia, csendes, hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!