Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek milyen színű fal...

Szerintetek milyen színű fal illene a legjobban a szobámba?

Figyelt kérdés

A szekrények színe fekete-fehér. A komodom , az ágyam és a polcok színe barna. Az íróasztalomé piros.

18 éves vagyok. Rózsaszínt mindenképp kerülném. Barnás árnyalaton , krémszűn esetleg bordón gondolkoztam.

2019. jún. 29. 14:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A fal színe chili (héra) , a padlójé szürke , a bútorok fehér feketék az ágyat kivéve mert az barna maradt. Nem ilyen céllal mentem be a boltba festéket venni , de egyébként passzolnak egymáshoz a színek. A függöny pedig fehér és van egy bordó sötétítő 😊
2019. júl. 15. 09:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Most a szőnyegen filozom 🙄
2019. júl. 15. 09:19
 13/18 zsofimágus válasza:

Így leírva nagyon jó az összkép😀😀 fehér szőnyeget ajánlanék, de azon minden kis kosz meglátszik 😄 nekünk is úgy van, hogy a szürke (sulyom!!!) fallal van kék függöny és szőnyeg😄

De amúgy szerintem a bútorrokkal azonos színű szőnyeg is passzolna 😁

2019. júl. 17. 21:35
 14/18 zsofimágus válasza:
Mármint valami fekete fehér 😅
2019. júl. 17. 21:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Király szobád lehet😍

Mindenképp a bútor színeiben gondolkoztam , így szoba jött a barna is. Tesóm ajánlotta a szürkét (nem is fehér nem is fekete). Majd elválik milyen lesz.

Köszönöm egyébként!😊

2019. júl. 18. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Szőnyegen szerintem kár előre filóznod, mert annyi a választék, hogy szerintem úgyis lesz olyan amibe "belezúgsz" ha meglátod. Szerintem több is. Ez esetben majd linkelj és akkor próbálunk segíteni kiválasztani a lehetőségek közül!:)

Erről jut eszembe,a héten voltam egy bútor áruházban és sajnos az eladó nem tudta megmondani, hogy milyen szőnyeget fogdosok. Nagyon puha volt! Rövidebb szőrű mint egy shaggy,de sokkal puhább, ezáltal konfortosabb. Én nagy híve vagyok a netes vásárlásnak, de ez esetben nem árt a tapogatás!

2019. júl. 19. 10:15
 17/18 anonim ***** válasza:
*komfortosabb ; bocsánat és a "szerintem" szó ismétlésekért is!:)
2019. júl. 19. 10:17
 18/18 zsofimágus válasza:
Kösziii😍 szerintem is amúgy király a szoba 😄
2019. júl. 19. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!