Szerintetek milyen színű fal illene a legjobban a szobámba?
A szekrények színe fekete-fehér. A komodom , az ágyam és a polcok színe barna. Az íróasztalomé piros.
18 éves vagyok. Rózsaszínt mindenképp kerülném. Barnás árnyalaton , krémszűn esetleg bordón gondolkoztam.
Jaj csak szürke ne legyen amit az első javasolt! Élettani hatásai borzalmasak!
Azok a színek, amikben gondolkozol jók! Én a krém színre szavazok! Ehhez minden megy még ha bútor cserére is kerülne sor! Esetleg egy bordós pirosas mintájú tapéta csíkkal dobnám fel vagy ilyesmi színű kiegészítővel (kép,váza) a bordó iránti vágyad és a piros íróasztal miatt!
Ezt a cikket is érdemes elolvasni, illetve ezen az oldalon nézd meg kérlek a rózsaszín színnél az utolsó képet! A pinket képzeld el pirosra/bordóra! Ezzel a képpel illusztrálnám amit az előző valaszomban javasoltam kiegészítőket! Közben még a függöny is eszembe jutott harmonizálásra!:)
Kedves második!
Csam szeretném mondani, hogy színes dolgokkal a szürke is tökéletes 😉 tapasztalat
Eddig a krém szín a nyerő , viszont tesómmal még meg kell vitatnom😅
Egyébként a szürke falat is fel lehet dobni , az is lehet nagyon klassz , de azt szüleim nem engedik😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!