Egy kétszobás lakás ablakcseréje nem túlzás majdnem 500ezerért?
Rengeteg pénz. És miért cseréltetted ki, nehezen záródtak - nyitdótak már?
Én csak ez miatt szeretném, mert más szempontból semmi értelme nincs.
Szia 12/13 vagyok.
A lakást 1 hónapja vettük, nagyon lepukkant állapotban, a régi ablakok között volt nyithatatlan, zárhatatlan, kinyitod és szét esik fajta, illetve repedt, az erkélyes ablakok alatti fal repedezett illetve egy 10*15 cm luk volt rajta, ronggyal be tömve. Ezért muszáj volt cserélni, ezzel számoltam is, illetve a lakás felújításának költségeivel is, mert a lakás többi része is hasonló allapotilag. Pl eredeti konyha bútor (már kész van az új, hétfő kedd burkolom előoszobat, konyhát, (előtte a bejárati ajtó és kamra ajtó ajlabol fel vágok 1,5 cm, még eredeti linóleum van), hétfőn hozom el az asztalostól az új konyha bútort, kedden rakom a helyére elvileg, törött volt a mosdó a fürdőszobában, cseréltem, a csapot is, lefolyót is, mosógép kiállást megcsináltam, még a konyha és előszoba után lesz egy kis gipszkartonozas, szoba ajtó csere, Erkély szepites stb de ezek rá érnek, most a következő lépés a konyha,mert az gáz. (mint a gáztűzhely, abból is kellett rögtön új)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!