Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Amíg a fürdőszobát csinálják...

Amíg a fürdőszobát csinálják hova mész wc-re?

Figyelt kérdés

Szeretnék fürdőszobát felújítani. Teljesen mindent. Padlótól a plafonig , csöveket stb mindent újra.

Ha elkezdik csinálni akkor addig hova megyek wc-re??

Kertes ház de nincs kinti wc meg melléképület meg ilyenek, csak egy füves virágos rész, szóval ez nem opció.

Ez hogy szokott zajlani annak akinek nincs rokon sógor 500 méteren belül?

Hanem mondjuk 100 km-re laknak a legközelebbi rokonok? (most költöztünk ide)

Ez hogy szokott zajlani?

Mennyi idő mire használható lesz a wc?

2019. jún. 19. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Bérelsz egy toitoi-t
2019. jún. 20. 07:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

- rendelsz toitoit - amúgy is érdemes házfelújításkor, vagy mi a terv, hova fogják végezni a dolgukat a munkások? nem tudom elképzelni, enélkül hogy tervezed... (pro tipp: magyarországon megszűnt maga a szó szerinti toitoi, ugyanaz a cég jelenleg Yoo WC néven szolgáltatja ugyanazt)

- magát a wc-t csak akkor szedik ki, amikor nagyon kell, és egyébként egy mozdulattal visszarakható a helyére bármikor, igaz, hogy akkor nem lehet önfeledten ráülni, de ott van

- panzió/hotel/motel/airbnb

- nem költözöl oda addig, amíg az alapvető életvitelhez kellő dolgok nincsenek kész

2019. jún. 20. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

?

Nem értem hol élsz?

A mai világba egy 140nm házhoz hol nagy elvárás hogy 2fürdö legyen 2 wc?

2019. jún. 21. 15:00
 14/17 A kérdező kommentje:

100 nm-es hát és egy fürdő van, ez van :D

Most vettük

Amúgy 100% rendben van minden, kivéve a fürdő, az nem a legszebb.. Sima fehér csempe, nagy régi típusú kád stb.

Nem tetszik, meg kell csinálni

2019. jún. 21. 15:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Ja és persze itt lakunk már fél éve...

Sajnos csak 8 milliónk volt amiből 4 ment önerőnek, 1 az illeték ügyvéd közjegyző és társaira, 3 meg arra hogy padló, új redőnyök, festés illetve teljes bútorozás elektronika mert a ruháinkon kívül nem volt semmink az albérletben :D

Nyilván azért nem fizetünk egyszerre albit meg hitelt mert nem maradt pénzünk a fürdőszobára aminek amúgy baja nincs, csak ez a fehér nem stílusom... És nem tetszik. Azon kívül más baja nincs.

2019. jún. 21. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, engem komolyan érdekelne ám, hogy toitoi nélkül mik a terveid a munkások végtermékeit illetően :D
2019. jún. 21. 17:03
 17/17 A kérdező kommentje:

2 ember lesz, az egyik a szomszéd utcában lakik, a másik messzebb, de nem tudom. Mind a kettő ismerős. Ezen pláne nem gondoltam...Eszembe se jutott.

Mert csak olyan házba mennek dolgozni ahol minimum 2 fürdőszoba van? Nem hiszem..

Tesómék is csináltak 2 éve fürdőszobát, az anyósához jártak fürdeni meg wc-re mert nekik sincs se másik fürdő se kinti..Ráadásul 2 hétig pepecselt a burkoló.

Nem béreltek neki toitoit :D

És ahol társasházban csinálnak fürdőt? Beviszik a toitoit a munkásnak a nappaliba? :D

2019. jún. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!