Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért cserepesedik, pattogzik...

Miért cserepesedik, pattogzik fel nekem a mész a falon?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy eredetileg színezett mésszel festett falat kentem le mésszel. Négy rétegben vittem fel, mire végig értem az eleje már száraz volt.

De sajnos sok helyen nagyobb foltokban felrepedezett, cserepes lett, elvált a faltól.

Mit csináltam rosszul? Még is túl vastagon kentem?

Vagy "előnedvesíteni" kellett volna a falat, gyorsan kiszívta a mészből a vizet?

2019. jún. 19. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Túl vastag lett, de inkább túl sűrű volt a mész. Akkor jó, ha olyan, mint a tej.
2019. jún. 19. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyapám belekevert egy vödörnyi felhígított, festésre kész mészbe 1-2 dl. valamilyen olajat, nem tudom milyet, de talán nem főzőolaj volt, mert az sárgul.

Egyébként valóban túl sűrű volt a meszed, gondolom meg akartad spórolni a 2x-i meszelést.

2019. jún. 19. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!