Van valaki aki kitudta tanulni a kőműves, burkoló, gipszkarton szerelő vagy nyílászáró szerelő szakmákat felnőtt képzésekben?
Egy gyerekkori barátom kb. 30-32 volt, amikor elment gipszkartonos iskolába, és sikeresen el is végezte azt. Előtte is dolgozott részben gipszkartonnal, mert festő volt, másodszakmának tanulta ki a gipszkartonozást. Ma már mindkettőt csinálja, tehát nem ördögtől való dolog ez a szakma, megtanulható.
Ő Hatvanban végezte az iskolát, de szerintem bármelyik nagyobb városban találsz ilyen irányú képzéseket.
Az elméleti rész max 10 A4es oldalon elfér, minden más csak felesleges időpazarlás. Csak valamivel indokolni kell a képzés árat. A gyakorlati rész a lényeg és hogy használd az elméletet közben.
Haverommal youtuberól tanultuk meg az alapokat, 4,5x10 méteres mennyezet szintezésében 2mm lett összesen, a falakba +-1-2°. Mindezt elsőre.
De milyen iskola tud rendes gyakorlati órát bisztositani a tanulóinak ?
Nemvagyok bisztos ezekben az OKJ képzésekben sem bisztos
Írni is meg kéne tanulni ugyebár...😈
KI SZERETNÉM TANULNI (kitanulni vagy megtanulni és nem kiszeretni...)
""Írni is meg kéne tanulni ugyebár..""
A kérdésre nem tudsz válaszolni??
Mi vagy magyar szakos ...nem szeretni Én okos ilyeneket! Vagyok Én Kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!