Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen zárbetétet ajánlotok?

Milyen zárbetétet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Elvileg 40/45-ös vagy 45/40-es kell, azt mondta a szerelő. Utánajártam, csak 40/45-ös betéteket találtam. Az ajtó még nincs meg, ezért nem tudott pontosat mondani.

Abus Zolit 2000: [link]

Mauer zárakat néztem még, viszont ott olyan méret van csak, hogy 41/46.

Milyen fajtát ajánlotok?

Nem egy nagy eresztés az új ajtó, viszont egy 15k körüli zárat beletennék, annyit megér.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. máj. 28. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak 1 mm a különbség, úgyhogy teljesen mindegy hogy melyiket veszed .

A lapján martakat nehezebb kinyitni.

2019. máj. 28. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a zárbetét, már egy tovább fejlesztett változat, így nem nyitható egy percen belül, mint a többi.

Akár 2-3 perc is kellhet hozzá...

[link]

2019. máj. 28. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A 40/45 vagy 45/40 elvben mindegy az új záraknál már jó ideje. Ha bejárati ajtó és zárpajzs is lesz rajta, akkor nemmindegy a méret, illetve a kulcs szára. Ha sima zárcimke lesz rajta, akkor abból 1-2mm-nél jobban ne nyúljon túl jobban.

Amit linkeltél az egész jó, ha zárpajzs is lesz fent, akkor ahhoz elég hosszú a kulcs szára is a nyaknál.

2019. máj. 28. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

az 1mm -es kilógás kifelé nudli, azt nem lehet zártörővel sem megfogni így nem számít ez a plusz 1mm !

Az ABUS amúgy is jó választás.

2019. máj. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!