Totesq kérdése:
Felújítandó 10 m2-es fürdőszobába szeretnék padlófűtést és a véleményetekre lennék kíváncsi, feltéve ha. A villanyos fűtésre gondoltam. Megfelelő lenne? Kellően föltudja melegíteni a padlót?
Figyelt kérdés
2019. máj. 23. 17:13
1/5 anonim válasza:
Ha egyébként van a fürdőben rendes fűtés, pl radiátor, kiegészítőnek, a láb temperálására megfelel az elektromos padlófűtés.
2/5 anonim válasza:
Felejtsed el . Ne akarjál feltaláló lenni .
3/5 anonim válasza:
Fűtésnek nagyon drága volna, temperálni elmegy. De akkor az aljzatot fel kell szedni és hőszigetelő réteget alá stb. Ebben az esetben viszont már amúgy sem lenne hideg az aljzat.
4/5 anonim válasza:
Fel, felmelegíti, de kell a teljesítmény ami megdrágítja, a 10m2 pedig nem kicsi.
5/5 A kérdező kommentje:
Van ratadiátoros fűtés ami egyébként jól is működik csak gondoltam ha már fölvertem az egész ajzatot akkor hátha megérné megcsinálni. Olvastam már jót is rosszat is de több a rossz a témában. Akkor ezek szerint ez nem egy bevált módi, nem beszélve a költségeiről, gondolok itt a villanyszámlára.
2019. máj. 24. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!