Ez a padlólap jó lesz a fürdőszobába?
Szerintetek ez a padlólap jó lesz fürdőszobába? Mivel nem sima, a szürke rész a felmosások során nem színeződik el a felmosóvíztől?
Nálunk PONT ilyen van a teraszon és a teraszlépcsőn. Oda szerintem tökéletes, de én nem tennék ilyen fürdőbe.
Most ősszel lett csináltatva, és nyilván a teraszon nem mosok fel annyit, mint egy fürdőben, de hajlamos a lejjebb lévő, szürke rész a koszt, apróságokat összegyűjteni, pedig ugye a teraszt nagy lendülettel le tudom söpörni...
Szóval, szerintem, ha nem hatalmas szerelem ez a padlólap, inkább gondoljátok át.
ARA ANTICWOOD PADLÓLAP- ez nagyon szép, ilyen van a folyosón! :D A másik nagyon világos.
Lehet ez lesz, egy napom van eldönteni. Bár a konyha is sötétbarna. [link]
Kedves kérdező!
A linkelt lapokból egyiket se válaszd! Az első nagyon rossz minőségű olasz lap. Vékony és a máz is gyenge rajta, mondhatni kikopik-kipattog a felülete.
A második lap pedig méretaránytalan.
Próbálj inkább a Zalakerámia által gyártott lapokból választani, bár már sajnos azoknak is romlott a minősége, de még mindig jobb, mint a fenti hitvány lapok.
A kérdésedre válaszolva pedig azt tudom mondani, hogy az a lap biztoshogy nem szineződik el, sőt egyik sem szokott!
Ha jól emlékszem ez a lap is olasz és ez még a jobbak közé tartozik, tehát méretarányos és megfelelően kemény lap! Viszont fürdőbe tényleg nem való. Ez inkább külső teraszok-bejáratokba való lap.
Remélem segítettem, Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!