Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez a padlólap jó lesz a...

Ez a padlólap jó lesz a fürdőszobába?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez a padlólap jó lesz fürdőszobába? Mivel nem sima, a szürke rész a felmosások során nem színeződik el a felmosóvíztől?

[link]

2019. jan. 26. 17:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fürdőbe én ilyet szerintem nem raknék. Nem oda való az ilyen szerintem.
2019. jan. 26. 17:11
 2/18 mindentudó99 ***** válasza:
Egyáltalán nem fürdőbe való. Persze attól még rakhatod oda ha neked tetszik.
2019. jan. 26. 17:13
 3/18 anonim ***** válasza:
szerintem sem fürdőbe valo
2019. jan. 26. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:

Nálunk PONT ilyen van a teraszon és a teraszlépcsőn. Oda szerintem tökéletes, de én nem tennék ilyen fürdőbe.

Most ősszel lett csináltatva, és nyilván a teraszon nem mosok fel annyit, mint egy fürdőben, de hajlamos a lejjebb lévő, szürke rész a koszt, apróságokat összegyűjteni, pedig ugye a teraszt nagy lendülettel le tudom söpörni...

Szóval, szerintem, ha nem hatalmas szerelem ez a padlólap, inkább gondoljátok át.

2019. jan. 26. 17:23
 5/18 anonim ***** válasza:
Fürdés után, felpuhult talppal sem lehet kellemes rálépni. Szerintem sem fürdőbe való.
2019. jan. 26. 18:13
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! A Praktiker kínálatából akarok választani az olcsó szállítás és a 10%-os kupon miatt. Az a gondom, vagy nem tetszik vagy van már hasonló. Világos aljzatot nem akarok, azon meglátszik minden, a csempék világos szürke színűek fehér színnel. Galambszürke csempéhez milyen színű padlólap menne ( a sötétszürkén kívül)?
2019. jan. 26. 18:16
 7/18 anonim ***** válasza:

Pl. ez?

[link]

2019. jan. 26. 20:33
 8/18 anonim ***** válasza:
2019. jan. 26. 20:34
 9/18 A kérdező kommentje:

ARA ANTICWOOD PADLÓLAP- ez nagyon szép, ilyen van a folyosón! :D A másik nagyon világos.

Lehet ez lesz, egy napom van eldönteni. Bár a konyha is sötétbarna. [link]

2019. jan. 26. 21:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A linkelt lapokból egyiket se válaszd! Az első nagyon rossz minőségű olasz lap. Vékony és a máz is gyenge rajta, mondhatni kikopik-kipattog a felülete.

A második lap pedig méretaránytalan.

Próbálj inkább a Zalakerámia által gyártott lapokból választani, bár már sajnos azoknak is romlott a minősége, de még mindig jobb, mint a fenti hitvány lapok.

A kérdésedre válaszolva pedig azt tudom mondani, hogy az a lap biztoshogy nem szineződik el, sőt egyik sem szokott!

Ha jól emlékszem ez a lap is olasz és ez még a jobbak közé tartozik, tehát méretarányos és megfelelően kemény lap! Viszont fürdőbe tényleg nem való. Ez inkább külső teraszok-bejáratokba való lap.

Remélem segítettem, Üdv!

2019. jan. 26. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!