Ez a padlólap jó lesz a fürdőszobába?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez a padlólap jó lesz fürdőszobába? Mivel nem sima, a szürke rész a felmosások során nem színeződik el a felmosóvíztől?
2019. jan. 26. 17:07
11/18 anonim válasza:
Esetleg ez nem tetszik? Ez jó lap. Gress lapnak mondják, gránitörleményes és rendkívül kemény, pontos. Ezzel nem nyúlsz mellé és az ára se vészes, 2200 Ft/nm
12/18 A kérdező kommentje:
Mivel nagyon kicsi a helység és a ház se új, a nagyobb lapokat nem szeretnék. 5 m2 kellene lerakni. Ez a barna padlólap nem jó minőségű? [link]
2019. jan. 26. 21:43
13/18 anonim válasza:
Kép alapján nem tűnik valami f_sza lapnak! Magamnak nem venném meg az biztos. De,ha jól le van rakva és vigyáztok rá, akkor tartós lehet.
14/18 anonim válasza:
15/18 A kérdező kommentje:
Az utolsót néztem, jó lenne, de nincs raktáron semelyik áruházban. 5 csomag kellene, hátha hibázok is! (biztos! : -) )
2019. jan. 26. 21:58
16/18 anonim válasza:
Aha, látom. Olyat nem csinál a praktiker, hogy megrendeled és összeszedi 2 áruházból, majd elküldi?
Esztergomban van 3, Szombathelyen 4. Így rendelhetsz 5-öt.
Telefonon kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. Mit vesztesz vele?
17/18 A kérdező kommentje:
Valószínű azokat is eladták vagy töröttek. Más: Nem szeretnék nagyon szétverni semmit. A régi vas lefolyórácsra ezt fel tudom rakni csemperagasztóval? Vagy milyen módon tudom rá/beépíteni? Köszönöm válaszod! [link]
2019. jan. 26. 23:31
18/18 anonim válasza:
A régit kiszeded, majd kikened a lefolyó körül akár ragasztóval úgy a lefolyónyílást, hogy az új 15x15-ös pont az új burkolattal egy síkba legyen majd, ez a legjobb megoldás. De, ha rárakos csak simán a régire ragasztóba beleágyazva és frankón körbeszabod majd az új lappal, végül kifugázod, az se jön ki soha a büdös életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!