Milyen költségei vannak egy új bejárati ajtónak?
Ha lecseréltetnénk a bejárati ajtót (emeletes házban lakunk), akkor annak milyen költségei vannak pontosan?
Az ajtóhoz mindent adnak, amire szükség van pl. zár, a beszereléshez szükséges mindenféle dolog (küszöb, ilyesmik)?
A beszerelésért külön pénzt szoktak kérni? Kb. mennyit? Ha a 4. emeleten lakunk és nincs lift, akkor oda felhozzák, vagy külön kell érte fizetni?
A régi ajtóval mit lehet csinálni?
Bocsi a sok kérdésért, de még sosem csináltam ilyet és jól jön minden tanács, tipp :) Köszi!
Jóemberek, ha lehet, ne öljétek meg egymást, és engem sem!
Nő vagyok, és nem értek ilyesmihez. A férjem sem hinném, hogy ért hozzá, és egyedül meg tudná csinálni. A hirdetésekben látom, hogy mennyibe kerül egy ajtó, de nem gondoltam volna, hogy maga a beszerelés több százezer forintba fog kerülni. Csóró helyen lakom, de a lépcsőházban már mindegyik nyuggernek új ajtója van, így aztán nem gondoltam, hogy ez ennyire drága.
De nyugger koromra talán összejön :D
Az okés rendbe van hogy a minőséget meg kell fizetni de ha a ház 4millió volt az ajtó 300000ft az eléggé előnytelen
meg mire fel ilyen drágák?
tuldom kereslet kinálat
Akkor az lenne a legjobb, ha tárva-nyitva hagynád az ajtót.
Hátha bevisznek valamit.
14: Nem az ajtó a 300 000, hanem a teljes szolgáltatás: kiszállítás, kiszedés, beépítés, régi ajtó elvitele included.:O)
De ez ilyen tömörfa dizájnos, duplahőszigetelt, törésállóüveg, homokfúvás, egyedi minta, egyedi szín, egyedi tervezésesnél.
"De ez ilyen tömörfa dizájnos, duplahőszigetelt, törésállóüveg, homokfúvás, egyedi minta, egyedi szín, egyedi tervezésesnél."
Ó, hát nekünk nem ilyen kéne, csak egy egyszerű műanyag ajtó, mert a mostani lassan kidől :D
Errefelé szegény emberek laknak, ha ennyibe kerülne egy ajtó, az ajtós cég csődbe menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!