Milyen költségei vannak egy új bejárati ajtónak?
Ha lecseréltetnénk a bejárati ajtót (emeletes házban lakunk), akkor annak milyen költségei vannak pontosan?
Az ajtóhoz mindent adnak, amire szükség van pl. zár, a beszereléshez szükséges mindenféle dolog (küszöb, ilyesmik)?
A beszerelésért külön pénzt szoktak kérni? Kb. mennyit? Ha a 4. emeleten lakunk és nincs lift, akkor oda felhozzák, vagy külön kell érte fizetni?
A régi ajtóval mit lehet csinálni?
Bocsi a sok kérdésért, de még sosem csináltam ilyet és jól jön minden tanács, tipp :) Köszi!
Én csináltattam egyet céggel, az árban ez minden benne volt, amiket kérdezel. Persze nem olcsó.
3-400 000 Ft-ra kell számítani.
Bocs, de se megcsinálni, se fizetni nem szeretnél??!
Vagy mégis mi volt az elképzelésed??!
Amúgy itt van 200 db. bejárati ajtó hirdetés, és mindegyik 50ezer Ft alatti árban van.
SZÍVESEN!
5: Mért, attól, hogy valaki pizzát és sört fogyaszt, érteni fog az ajtó ki- és beszelereléshez, lesznek szerszámai és a kőművességhez is ért és erős is? Vicc...:)
Nekem lövésem sincs, hogyan fogjak hozzá.
Igaz, nem fogyasztok sem sört, sem pizzát.
7: a lényeg átjött.
Érdekes nálunk sem tanulta ezt senki, és sikerült beépíteni. Milyen szerszám kell? Valami amivel a dübelt be kell hajtani...na nagy cucc. Életképtelen férfiak
6: Csak az a baj, hogy ezek nem oda gyártott méretek...:) És ilyenkor még a szakember is megszenved, mire oda illeszti.
Mondjuk a Kérdezőnek a nyílása 83x234 cm akkor mekkora eséllyel találsz méretben és minden másban is neki megfelelőt készen?...
8: Azt se tudom, mi az a dübel.
De hozzám egy egész teherautónyi szerszámmal vonult ki a cég, 25 percig csak hordták fel hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!