Ennyire elmentek az árak?
Lakás felújításról lenne!Pontosan, szoba festés! Összesen 135 m2 felület glettelés rigips rimanó , 2*-i glettelés, és 2*i Héra belső falfestékkel, fehér színben!
Két árajánlat bekérve:Anyag nélkül, csak a munkadíj:230-250 ezer Ft! Ez reális????
Az épület ~30 éves. Heves Megye.Eger vonzás körzete 20 km.
Természetesen számla nélkül! ÁFA-t nem tudom vissza igényelni.
Nektek mi a meglátásotok?
"Ha megcsinálom magamnak, akkor marad pénzem nyaralásra"
Nem biztos, hogy mindig az éri meg, aminek az árát megspórolod.
Bablevest is tudok főzni harmadannyiból, mint készen van, mégis sokszor nem főzök, hanem megveszem készen, mert szükségem van arra az időre.
Meg gyalog is el tudok menni egy bútorboltba, de mégis van, amikor taxival megyek.
Nincsen annyi életidő, hogy minden beleférjen, és óránként 300 Ft-ot spórolni plusz X napot elcsszni valamire nagyon sokszor nem éri meg még anyagilag sem.
Meg ha én inkább zongoraművész szeretek lenni és koncertezni, akkor nem akarok 2 hetet elszrni az életemből szobafestésre például, amit nem élvezek.
8/13 a lényeget (számomra) leírta! Glettelés! Sokan nem tudnak, v nem szépen. Azért csak szakma!!
11/13: idom lenne, de fent írtam, glettelés...
12/13: Nagyon igaz!!!
13/13: Teljesen egyetértek veled is!
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Be kell látnom, elmentek az árak!
15/15: brrrrr
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!