Társasházi lakás erkélybeépítéséhez kértem ki az építész véleményét közel három hete. Meddig legyek türelmes, mikorra várhatok választ szerintetek?
Én telefonon beszéltem egy gáztervezővel, azt mondta hogy 1-2 héten belül jön megnézni.
Azóta is jön.
Szerintem nem akar foglalkozni a dologgal.
Jobban jársz ha az önkormányzat építési osztályán kérdezed, úgyis ők fognak büntetni..😂🤣😂
És nem az építész fogja a büntit fizetni...
Miféle véleményre vársz?
Hogy-hogy nem akarsz plusz költségeket? Miféle plusz költségeket?
Így a leírtak alapján én is viccnek fognám fel és nem válaszolnék.
Amúgy jó eséllyel településképi okok miatt nem támogatott a beépítés. Értelmes tervező pedig néhány százezer Ft alatt nem fog szóbaállni veled, mert egy ilyen kis beépítéssel is annyi munka van, mint egy normális tervezési feladattal, azt meg tudják, hogy úgysem fizeted meg, mert ez csak egy kis erkély.
Aztán beépítteted feketén valami szakival, te is elégedett leszel mert olcsó, meg az építész is, mert nem kell hülyeséggel vacakolnia.
Akkor te nem az építész véleményét kérted ki, hanem az önkormányzat városépítési osztályán érdeklődtél. Ezt amúgy nagyon jól tetted, csak nem ezt írtad ki kérdésben.
Mindazonáltal sajnálom, hogy nem jártál sikerrel, ne haragudj a hangnemért, csak nagyon abszurd volt így a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!