Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit lehet csinálni olyan...

Mit lehet csinálni olyan hulladékkal amit SEHOL nem vesznek át?

Figyelt kérdés
Bitumen lemez, kb. 2 m3, elvittem a kommunális hulladékudvarba, onnan elkergettek hogy nem veszik át. Elvittem a szeméttelepre, ott meg mondták hogy nincs ecv kódom, de ha lenne akkor sem veszik át, persze erre a válaszra várnom kellett ott 1,5 órát. Gondoltam akkor rendelek egy 4 köbös konténert, de mondta a konténeres hogy bitument nem rakhatok bele. Most itt a tart a dolog, hogyan tovább?
2019. márc. 9. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
2019. márc. 9. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg probléma, hogy a veszélyes hulladékot körülményes és drága elvitetni, aztán csodálkoznak, hogy az erdőkben és a folyók árterében kötnek ki.
2019. márc. 9. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Hulladékudvarban a hungarocellt is elvileg át kellene venni, de ez sem így volt pár hete. Azt mondták, jelenleg tőlük sem viszik el, nincs helyük ahová tehetnék az újabb adagot, így nem veszik át...
2019. márc. 9. 09:01
 4/7 A kérdező kommentje:

"a veszélyes hulladékot körülményes és drága elvitetni"

Nem az hogy drága hanem nem is lehetséges.

2019. márc. 9. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van a közeledben A.S.A. ott próbáld meg.
2019. márc. 9. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Keress egy "Hulladékot lerakni szigorúan tilos" táblát, lehetőleg tájvédelmi körzetben, de feltétlenül zöld területen, vagy játszótér mellett és az éjszaka leple alatt oda szórd le.

Ja nem, ez a hagyományos magyar építőipari módszer. Csodálkozom is, hogy vannak annyira becsületes emberek, mint te. Le a kalappal!

2019. márc. 9. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg eladni
2019. márc. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!