Ha a párnafára szögelt parkettát, párnafát felszedem, az alatta keletkező üreget kitölthetem-e hungarocell lapokkal és arra tenném a szalagparkettát. Vagy ey egy nagy butaság?
Közvetlenül a polisztirolra?
Nem lesz jó.
Panel?
Szegezett parketta panelépületben? Na az a kizárt!
Ha nem akarsz betonozni akkor új párnafa + közé lépésálló hőszigetelés, erre OSB (18mm-es) majd erre a laminált parketta (+alátétlemez)
Pedig nem biztos, hogy butaságot mond a kérdező.
Mi tavaly vettünk egy panelt, azt újítottuk fel. Elsőre mi is azt hittük, hogy normális szalagparketta, de csak valami úsztatott jellegű történet. Nem vagyok szaki, nem tudom a pontos nevét, de így nézett ki és ilyen állapotban volt:
Nem részletezem, de egyben feljött az egész. :)
Panelben nem igazán szoktak olyan burkolatokat választani amit ne lehetne maximum egy fúrókalapáccsal felszedni pillanatok alatt. Kezdd el valahol a szélén és meglátod, hogy mi van alatta, de 99%, hogy nincs a betonhoz rögzítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!