Kocsi bejáró alapozása?
Azzal kezdeném nehogy nő vagyok, férjem dolgozik így őt nem tudom megkérdezni estig és kíváncsi vagyok. :D
Felújítunk, épp az aljzat feltörése folyik a házban padlófűtés miatt. A sitt elhordása téma egy ideje de volt már szó hogy a bejáró meg lesz csinálva.
Gondolom annak is kell valami alap. Lehet úgy csinálni hogy felásni bizonyos cm mélyen és a sitt lenne elteritve? Majd arra a beton háló és a beton?
Vagy ennek nincs értelme?
4m szélesen 20m hosszan menne bele bőven... :D
Válaszokat előre is köszönöm. :D
Magát a "sittet" két felé választanám...
Ha beton,és téglatörmelék,az jó. Ha egyéb felújításból malter,az nem annyira,az puha,szétmállik.
Ha bizonyos mélységig kiássátok...én tennék alá geotextiliát. Akkor az évtizedek alatt nem sűllyed bele a törmelék a földbe.
A rétegrend egy pici módosítással: geotextília-sitt-betonréteg-térháló-betonréteg.
Sittet feltöltésre használni tilos! A téglát is, hiszen az megszívja magát vízzel, porlad, dagad, nem jó.
A beton őrleményt, ha nem szennyezett és kellő méretűre tudjátok zúzni és osztályozni, jó lehet. Ha öklömnyi darabok maradnak benne, azt sem lehet normálisan letömöríteni.
Olcsó húsnak mindig híg a leve, egyszer kell jó anyagból, normálisan megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!