Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kocsi bejáró alapozása?

Kocsi bejáró alapozása?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném nehogy nő vagyok, férjem dolgozik így őt nem tudom megkérdezni estig és kíváncsi vagyok. :D

Felújítunk, épp az aljzat feltörése folyik a házban padlófűtés miatt. A sitt elhordása téma egy ideje de volt már szó hogy a bejáró meg lesz csinálva.

Gondolom annak is kell valami alap. Lehet úgy csinálni hogy felásni bizonyos cm mélyen és a sitt lenne elteritve? Majd arra a beton háló és a beton?

Vagy ennek nincs értelme?

4m szélesen 20m hosszan menne bele bőven... :D

Válaszokat előre is köszönöm. :D

2019. febr. 22. 07:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Nehogy helyett hogy* telefon javított.. :)
2019. febr. 22. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Magát a "sittet" két felé választanám...

Ha beton,és téglatörmelék,az jó. Ha egyéb felújításból malter,az nem annyira,az puha,szétmállik.

Ha bizonyos mélységig kiássátok...én tennék alá geotextiliát. Akkor az évtizedek alatt nem sűllyed bele a törmelék a földbe.

A rétegrend egy pici módosítással: geotextília-sitt-betonréteg-térháló-betonréteg.

2019. febr. 22. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Sittet feltöltésre használni tilos! A téglát is, hiszen az megszívja magát vízzel, porlad, dagad, nem jó.

A beton őrleményt, ha nem szennyezett és kellő méretűre tudjátok zúzni és osztályozni, jó lehet. Ha öklömnyi darabok maradnak benne, azt sem lehet normálisan letömöríteni.

Olcsó húsnak mindig híg a leve, egyszer kell jó anyagból, normálisan megcsinálni.

2019. febr. 22. 08:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) azóta férjemmel beszéltem, ő hülyének nézett :D csak egy ötlet volt, elszállítjuk :D
2019. febr. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!