Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Padlófűtést tervezünk kialakít...

MárTinka2 kérdése:

Padlófűtést tervezünk kialakítani a hálószobákban is, laminált parketta alá. Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

2019. febr. 15. 09:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

SOK fűtésszerelőt hívtunk árajánlatkérés céljából, 3-4 volt olyan szimpatikus akik közül választunk a napokban. Az egyik ezt mondja, a másik azt, honnan tudhatnám kinek a véleményében bízhatok. Gondolom mindenki a legjobb tudása szerint tájékoztat, de ettől még nem tudom a választ. Apukám azt mondja, mivel anyukám lábai visszeresek, így nekem is fennáll a veszély, hogy az leszek, a meleg padló pedig kitágíthatja a vénákat. És szerinte majd fájni fognak a lábaim és tönkre mennek. A másik a porlebegtetés. Ki ezt mondja, ki azt. Két szimpatikus fűtésszerelő szerint a radiátor por szempontjából rosszabb a padlófűtésnél, mert folyamatosan kavarja a port, ezért olyan nagy a por a radiátorok környezetében.

Gondolom ahol a padlófűtéshez való laminált parkettát vesszük, ott adnak garanciát rá!? És amennyiben ne adj Isten szétreped a padló vagy kiszárad, gondolom kártalanítanak, nem?

Oha80! Végre valaki aki már használt ilyet és lehet tapasztalata. Mert nyilván olyanok véleménye érdekelne aki próbálta, hogy laminált lap alatt van neki a padlófűtés. Hány éve használjátok így?

Én is hallottam, hogy nagyon fontos, hogy nem egyforma távolságra teszik a fűtéscsöveket a lakás minden részén! Van ahol közelebb van, van ahol távolabb. A ház azon részein ami a ház fala közelében van, oda sűrűbben teszik tudtommal, hogy ne húzzon a hideg.

Valaki kérdezte, hogy új parketta alá teszem? vagy a régi, meglévő alá. Természetesen új alá.

2019. febr. 22. 11:15
 12/12 PZA válasza:
Igen. Nekem van tapasztalatom.
2019. febr. 23. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!