Mennyire nehezen talaltok szakembereket (teljes) lakasfelujitashoz?
Ha nehezen, mennyit kell varni rajuk?
Ha talalnatok szakembert aki azonnal raer, elkezdenetek a felujitast rogton?
Nekünk a tél is "szezon" volt...szeptember óta nem álltunk meg. Munkát már csak április végere tudunk vállalni és azt a durva hogy így is VÁLOGATHATUNK.(villanyszerelés)
Az olyanoktól hogy "festő vagyok de értek a villanyhoz is" óvva intenélek. Ha más kókányolása után kell dolgoznunk akkor UGYANAZ AZ ÁR JÁTSZIK mintha előről kezdenénk x1,5. Egyszóval nincs korán embereket felhajtani. Aki azonnal ráér, az nem véletlenül ér rá...
Én is villanyszerelő vagyok, de alapvetően dolgozom.
Hétvégente szoktam munkát vállalni egy ismerősömmel akár, aki szintén villanyszerelő.
Lakásfelújítást is vállaltunk már, így ha épp kedvünk tartja szoktunk is, 2-4 hétvége alatt meg is lehet csinálni.
De mivel én kifejezetten nem maszekolok (nem ebből élek, csak pluszkiegészítés), így 5-ből 3/4x mindig gyorsan be tudok vállalni bármilyen ilyesmit, ezért is szoktak sokszor engem kérni ahelyett, amit a fentebb említett kommentelő is írt, a hosszú várólista miatt.
De mivel ugye hétvége, ezért ezt feláras, és az is hogy SOS munkák, viszont a nevetséges még mindig az az egészben, hogy sokszor így is olcsóbb az árajánlatom, mint azé aki helyett eredetileg megyek és hosszú nála a várólista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!