Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyire nehezen talaltok...

Mennyire nehezen talaltok szakembereket (teljes) lakasfelujitashoz?

Figyelt kérdés

Ha nehezen, mennyit kell varni rajuk?

Ha talalnatok szakembert aki azonnal raer, elkezdenetek a felujitast rogton?

2019. febr. 13. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki azonnal ráér az nagyon gyanús. Inkább addig kérdezgetném az ismerősöket amig nem mondja valaki hogy tud ajánlani. Akkor is ha hónapokat kell várni, persze csak ha nincs kèmyszer, mondjuk hogy költözni kell. Nálunk a család is meg baràtok is újítottak, többnyira csak rosszat hallottam, egy volt aki elégedett volt.
2019. febr. 13. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nemsoká indul a szezon, akkor már elég nehéz lesz normális embert találni
2019. febr. 13. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a tél is "szezon" volt...szeptember óta nem álltunk meg. Munkát már csak április végere tudunk vállalni és azt a durva hogy így is VÁLOGATHATUNK.(villanyszerelés)

Az olyanoktól hogy "festő vagyok de értek a villanyhoz is" óvva intenélek. Ha más kókányolása után kell dolgoznunk akkor UGYANAZ AZ ÁR JÁTSZIK mintha előről kezdenénk x1,5. Egyszóval nincs korán embereket felhajtani. Aki azonnal ráér, az nem véletlenül ér rá...

2019. febr. 13. 20:54
 4/4 anonim válasza:

Én is villanyszerelő vagyok, de alapvetően dolgozom.

Hétvégente szoktam munkát vállalni egy ismerősömmel akár, aki szintén villanyszerelő.

Lakásfelújítást is vállaltunk már, így ha épp kedvünk tartja szoktunk is, 2-4 hétvége alatt meg is lehet csinálni.

De mivel én kifejezetten nem maszekolok (nem ebből élek, csak pluszkiegészítés), így 5-ből 3/4x mindig gyorsan be tudok vállalni bármilyen ilyesmit, ezért is szoktak sokszor engem kérni ahelyett, amit a fentebb említett kommentelő is írt, a hosszú várólista miatt.

De mivel ugye hétvége, ezért ezt feláras, és az is hogy SOS munkák, viszont a nevetséges még mindig az az egészben, hogy sokszor így is olcsóbb az árajánlatom, mint azé aki helyett eredetileg megyek és hosszú nála a várólista.

2019. febr. 17. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!