Kötődoboz nélkül szerelhető alacsony profilú kapcsoló létezik még?
Léteznek még, főleg vezetékcsatornás szereléshez. Elektromos szakboltban biztosan tudnak ajánlani forgalmazott márkát.https.
A félmagasakat megtaláltam, de az a mellette lévő süllyesztett konnektor mellett...fogalmazzunk úgy, hogy nem az amit keresek... Persze az a konnektor is cserés lesz, amint megvan a "termékcsalád", így lehet oda is félmagas kerül, de pont azért írtam ki a kérdést, hátha nem kell kompromisszumot kötnöm.
Köszönöm a segítő szándékot, de a belinkelt google keresés mindenkinek a felhasználói profilja szerint zajlik - ha pedig google kereséssel megtaláltam volna, akkor nem tartok itt. Ha van konkrét termék, annak a linknek viszont örülnék.
A haluxvill (webshop) kínálatot is átnéztem már, ott sem volt.
Legrand- Oteo. A kapcsolök laposak, a dugalj viszont a vèdővez èri tkező miatt nem igen.
Illetve a Tracon-nak van ez(ha darabot megnyitod lesz mèret is) [link] Itt a dugalj kiemelkedő pereme átlátszó; talán így alacsonyabbnak tűnik
Ennèl vèkonyabb nincsen, ezèrt van süllyesztett kivitel. Valahova be kell szerelni a kontaktokat, mechanikát, ès kell a dupla burkolat is. Egy dugaljnak meg kèptelensèg lefaragni a magasságát.
Milyen magasra gondoltál, vagy milyen a règi? A Tracon 30mm magas. 10-20mm be nem lètezik.
Ilyen típusú kapcsoló van most egyébként fent:
[link] (nem én árulom, csak ezt dobta a képkereső)
1,5cm a dekli a legvastagabb részen +0,4mm a billenő rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!