Huzatos a műanyag ablakom. Ismertek Budapesten embereket/cégeket, amelyek olcsók, megbízhatók és erre szakosodtak?
Valószínűleg csak a gumi öregedett el, de az nagyon, sűvítő hangot ad ki nagyobb szelek esetén...
Találtam jó párat, de sajnos egyiknek sincs kint az árszabása.
Esetleg ismertek olyanokat, akikkel ti is javíttattatok ablakot és elégedettek is voltatok velük?
Kb. milyen költséggel kell számolnom?
Azt tudod, hogy mennyi idős és milyen gyártmányú az ablak?
Mert nem egyformák a gumiprofilok.
Szerintem D-profilú öntapadós szigeteléssel meg tudod oldani. Nálunk a régi fa ablakoknál is nagy megtakarítást eredményez, már nem ömlik le a hideg a párkányról.
Nem tudom hogy pontosan hol húz be a hideg (bár sokkal inkább zavaró a sípolás, amit közben hallani lehet), de van egy olyan sejtésem, hogy belülről nézve a bal felső saroknál (tehát nem a kilincs, hanem a pántok oldalán) lehet a probléma..
Legalábbis ha azt nyomom, akkor valamelyest tompul a zaj.
szilikonwebaruhaz.hu
Bondex kft, nem tudom linkelni, Pesten van boltjuk, méterben vâsárolható a tömítés, csak bele kell otthon rakni az ablakba. (Régi kuka). Vigyél fotót, segítenek kiválasztani a megfelelő tömítést, plusz nezd meg a webshopot, meg az ablakodat. Ablakokat le kell mérni (kerület).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!