Flexi gázcső és főzőlap viszonya?
Figyelt kérdés
Felújítás alatt van a konyhánk és ma láttam meg, hogy pontosan hova fog kijönni a főzőlap helye a konyhában, képet mellékeltem.
Kép:
Be fogják ezt nekem kötni, nem veszélyes ez (40cm a munkalaptól a szelep)? Szakszervizből jönnek majd ki, nem mekkmestert hívtam direkt aki akkor is beköti, ha veszélyes.
2019. jan. 23. 01:00
11/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem a szakszervízzel, nem toldanak. Maximum golyós csapot cserélnek, onnan viszont flexi és minimum 5 centire ki kell vinni a lap mellé (mögé nem fér el 5cm-re).
2019. jan. 23. 15:27
12/16 anonim válasza:
Vascsőre szavazok. Bilinccsel rögzíted a falra és átvezeted rajta a gégecsövet.
13/16 anonim válasza:
A szakszervíz nem is foglalkozik ilyesmivel, csak bekötnek. A szerelő az aki átalakít.
Kihívod, megnézik, eldöntik. Felelősek a munkájukért; számlát adnak pláne ha garis bekötés, számla fontos.
14/16 anonim válasza:
Gázórátok van? Ott ezárni a főcsapot, majd a tűzhelynél lévő csapot újra cserélni, majd sárga flex gázcsővel a csaptól a tűzhelyig. Lehet a csaptól réz csővel a pult alá lemenni és ott rövidebb flexcsővel elvégezni a bekötést. A réz csőnél nem lehet ónnal forrasztani a csatlakozókat, csak roppantásos megoldással. Nem kell engedèly, ne hagyd, hogy lenyúljanak!
15/16 A kérdező kommentje:
Azóta már megoldódott a dolog, de amúgy sincs gázóránk. A panel lakások jelentős részének nincs gázórája egyáltalán.
2020. nov. 4. 15:34
16/16 vinyot válasza:
Érdeklődnék, hogy mi lett a megldás? Hasonló problémával küdök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!