Flexi gázcső és főzőlap viszonya?
Felújítás alatt van a konyhánk és ma láttam meg, hogy pontosan hova fog kijönni a főzőlap helye a konyhában, képet mellékeltem.
Kép:
Be fogják ezt nekem kötni, nem veszélyes ez (40cm a munkalaptól a szelep)? Szakszervizből jönnek majd ki, nem mekkmestert hívtam direkt aki akkor is beköti, ha veszélyes.
Azt megnézném, hogy hol fogja lefúrni a pult alá...
A szerelő szerintem pont leszarja, nem ő fog felrobbanni.
1 Vascsővel kell lefelé megtoldani és akkor semmi probléma nem lesz,mert az hő álló 1000C ig.
Alul meg lehet már az inox gáz flexi(sárga bordás) a bekötése.
A munkalapot természetesen át kell fúrni kb 25mm lukkal
Már menj is,vegyél másik csapot!
Nem szabványos,rendes szakember ezt NEM fogja felvállalni!
Gáz gégecsővel teljesen szabályos a bekötés.
Tudni kell, hogy a gégecső nem azonos a flexibilis bekötőcsővel. Az előbbi tömör fémcső, az utóbbi gumicső fém szövettel burkolva.
Nem.
Sárga flexi csővel csak.
Van olyan,ami akár 2~3 méterre is kihúzható.
A csapra értettem,hogy már nem szabványos...
Inkább az a gond, hogy pont a lapok fölött lesz a csap, amit ugye a főzőlap mellè kellene tenni.
Nèzesd meg ès lesz rá megoldás. Fent elvágni, csapot rá, aztán lehozni roppantós csővel odèbb. Csap a vègère ès flexi gázcső.
Fent elvágni csap felett??? egy PANEL-ban?? Azt egy gázos sem csinálja meg élő vezetéken,ezt hivatalosan intéztetni (gázterv,gázzárás szerelés-hegesztés vissza-adás) meg extra horror árba kerül egy panelházban kivitelezni!
A legegyszerűbb egy vascsővel megtoldani lefelé a csaptól kb 40cm-t és alul flexivel bekötni.,és megmarad a ki-be mozgathatóság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!