Miért nem sikerült a mosógép tető?
El kezdett anno rozsdásodni a mosógêp tetőnk,én meg próbáltam felújítani. Lecsiszoltam fémig,aztán alapoztam majd jó pár réteg festéket ráfújtam mert nehezen akart fedni. Pinty plusz festéket használtam,ezt [link]
De alig értem hozzá komolyabban és már le is jött a fényes fémig,mitől lehet ez? Az anyag lenne szar,vagy a festék? Vagy én vagyok béna.
Én is felújítottam a mosógép tetejét, de nem festegettem.
Megtisztítottam a rozsdától, legletteltem, lecsiszoltam száradás után a glettet, hogy ne legyen göröngyös és mivel szürke a fürdőszobánk, egy 15 cm-es, fényes szürke öntapadó tapétacsíkot ragasztottam rá. Senki meg nem mondja, hogy nem a dizájn része. :)
a festék a szar.
jártam már én is így nem egyszer, egyszerűen gyenge a minősége a festéknek és simán lepereg.
# 2
Pedig ez a pinty plusz festék nem lenne rossz minőségű festék. Nekem valami olyat mondtak,hogy a gyárban máshogy festenek és lehet azért se sikerül a festés rajta ilyen megoldással.
# 1
Nálam több ponton volt rozsda azon a részen meg a fóliázás is bonyolultabb lenne.
Én is az mellett vagyok, hogy a festékkel van gond.
Az is azt támasztja alá, hogy sok rétegben kellett festened, egy jó minőségűvel 2 rétegben bőven elégnek kellett volna lennie.
Próbálkozz meg a Prisma color festék spry-el nekem idáig elég jól bevált. Vagy láttam már hammerite festéket sprayben az is biztos jó és ott még alapoznod sem kell.
# 5
Én meg pont azon gondolkodom nem e a fedél felülete a szar,mert egy fémdobozra anno rá fújtam ugyan ezt a festéket csak próbából ráadásul le sem kezeltem előtre és gyönyörű fényes felület jött létre rajta,a mosógép tetőn meg tompa fehér. De majd ma meg nézem annak a doboznak a felületét kis tesztel.
Az a baj, hogy nagyon gagyi ez a festék itt is sokan szoktak panaszkodni, hogy nem sikerült ezzel jól lefesteni valamit.
Ezen kívül kb fél éve láttam egy tesztet ott 8 termékből a 7. helyere sorolták.
# 7
Én is olvasgattam,volt ahol nagyon dicsérték meg vagy 4 márkát vetettek össze és ez jött ki győztesként de panaszt még nem olvastam sehol róla,max azt általánosságban,hogy az ilyen akril festékek komoly felhasználásra nem olyan jók.
# 7
De mik végeztek előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!