Mi a hivatalos neve annak a V alakú gumi profilnak, amit elmozdult falak közötti résbe lehet ékelni tömítésként?
Figyelt kérdés
Esetleg tudna valaki írni egy linket, hogy néz ki, vagy hol lehet megrendelni? Köszönöm.2018. szept. 24. 20:20
2/5 anonim válasza:
Talán dilatációs rèskitöltőre gondolsz? Elmozdult falakhoz ilyent nem használnak, azt javítják. Rugalmas rèskitöltő biztosan sokfèle van.
3/5 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy egy házhoz utólag hozzáépült egy rész, még a 70-es években, szóval nem friss dologról van szó. A régi és az új, egymásra merőleges falat nem köti össze felső betonkoszorú csak alsó, így a két fal találkozásánál keletkezett egy elég nagy rés, ahol befúj a szél. Ezt kéne betömni valami rugalmas anyaggal. Eddig csak szilikon alapú dolgokat találtam, viszont én gumira gondolok. A felső koszorú utólagos kialakítását sajnos nem tudjuk megoldani.
2018. szept. 24. 21:49
4/5 anonim válasza:
Ha alsó betonkoszorú alatt az alapra gondolsz, akkor valószínűleg azok sincsenek összekötve, mert akkor nem szállt volna meg a fal.
Én hirtelen arra gondoltam a leírásból, hogy a belső válaszfal akar kidőlni, ezért is tettem fel a kérdést.
Fogalmam sincs, hogy mi az a gumi profil, amiről beszélsz, de esetleg a purhab nem jöhet számításba? Kicsit cigányos, de ez a legegyszerűbb megoldás szerintem.
De ha már befúj a szél, akkor már komoly baj van!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!