Ablakcsere volt, korszerü müa. Ablakok. Erre létezik még valami plusz hangszigetelés? Kutyaugatás szürésére /. Még csukott ablaknál is hallani éjszaka Őket /.
10
A hanggátlás nem azon múlik, hogy felújított-e és hungarocellel le van-e burkolva. Ennek nézz utána!
Simán lehet, hogy a falazatnak nem a legmegfelleőbb szietelés van fent, ami a meleget benn tartja, de a hangot nem tartja kinn.
Nekem 3 rétegű ablak van. Nagyon jól szigetel minden hangot, de amikor a szembe szomszéd kutyája szemből ugat, azt nem csillapítja. Függ hangerőtől, frekvenciától és nagyon sok mindentől sajnos.
Az ultrahangos ugatásgátló működhet, ha rálátás van a kutyára. Sajnos az ultrahang nem megy át a tárgyakon, tehát ha takarás van, akkor nem ér semmit.
Van egy blog, azt hiszem szomszédháború a neve. Ott rengeteg ilyen sztorit leírnak és a teendőket is.
Jegyző, birtokvédelem, beszélni a szomszéddal.
A kutyát nevelni, locsolni, etetni.
Viszonozni a zajongást, stb.
Én addig hívogattam a szomszéd fiát, míg rávette a családot, hogy éjszakára zárják be a kutyát. Így békésen záródott a történet.
Birtokvédelmieljárás a jegyzőnél. Nem tudod rendeltetésszerűen használni az ingatlant.
Vigye be a nappaliba a kutyát, ha félnek.
lehetséges, hogy nem megfelelően vannak berakva az ablakok. Mi van a ablakkeret és a fal között?
Mikor szigetelték a házat, be lett durva vakolva a tégla?
sok tégla típusnak ez kell, mert csak így éri el a gyári értékeket, amit a leírásokba bele is tesznek.
Szóval először is füllej honnan jön pontosan a hang, az ablaktól vagy a falból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!