Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nyílt égésterű gázkazán...

Nyílt égésterű gázkazán cseréje okosba'?

Figyelt kérdés

Van egy régi FÉG cirkó kazánunk, ami lényegében hibátlanul működik.

Pár hónapja hozzájutottam viszonylag kedvező áron egy Ariston 24kW-os nyílt égésterű gázkazánhoz. Tisztában vagyok vele, hogy ezt legálisan már nem lehet felszerelni.

A kérdés a következő:

a) Mit tennétek a helyemben? (egyelőre nem feltétlenül szükséges a csere, viszont itt a nyakamon ez az új kazán)

b) Mire számíthatok lebukás esetén, ha esetleg a cserét okosba' oldanám meg?

2018. szept. 6. 12:30
1 2
 11/14 Nosco ***** válasza:
100%
Nem akarok bele keverni, de nekünk a kéményseprő kereste a régi leszerelt fali kazánt. Ott volt nála a papír, hogy minek kellene a házban lenni. Pont most vagyunk a fűtés korszerűsítés előtt így azt mondta nem érdekli akkor ha korszerűsítés lesz úgyis jön az új gázterv meg a meo.
2018. szept. 6. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A kéményseprőtől már nem kell "tartani", ha nincs engedélyeztetési procedúra: ők már nem járnak ellenőrizni egy új jogszabály szerint.
2018. okt. 31. 09:37
 13/14 anonim válasza:
51%
Tartsd meg a FÉG kazánod, az Ariston-t meg add el, vagy dobd ki a kukába.
2019. jún. 18. 21:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Az Aristontól kis veszteséggel megszabadultam már. FÉG marad forever!
2019. júl. 6. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!