Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül egy ablaküveg...

Mennyibe kerül egy ablaküveg cseréje?

Figyelt kérdés
Albiban lakunk és ma olyan hirtelen jött a szélvihar, hogy fel sem fogtam, már becsapta az ablakot a szél és betört. Régi típusú fakeretes ablakról van szó, 60x70 cm-es üveggel. Mennyibe fog kerülni a csere kb? A tulaj velünk fizetteti ki és csak akkor kapjuk vissza, ha a biztosító megtéríti. Jó lenne tudni, mennyit rakjak erre félre.

2018. szept. 1. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen 10 ezer alatt lesz, a pontos költség attól függ, beviszed-e az üvegeshez, vagy kiszállási díjat fizetsz neki.
2018. szept. 1. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy utcával mögöttünk van egy üveges, szóval személyesen beviszem, viszont körülbelüli árat nem akart mondani telefonba. Előtte meg beszéltem egy másikkal, aki azt mondta, hogy kiszállási díjjal lenne 50 ezer Ft. :D Őt le is koptattam, de remélem akihez végül visszük,nem fog ennyit elkérni.
2018. szept. 3. 09:42
 3/3 anonim válasza:
Sziasztok nálunk ma tört össze a belső üveg és az érdekelne annak mennyi lesz összesen a meg csináltatása? KB 120x145 3mm sik üveg
2021. febr. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!