Kárpitozás otthon?
Vettünk egy használt házat, és a tulaj ott hagyott egy ebédlő sarokülőt, ami nagyon tetszik, viszont a huzatára ráférne egy felújítás.
Valaki csinált már otthon ilyesmit? Mi kell hozzá?
Nem szeretnék egy vagyont költeni kárpitozásra, gondoltam, hogy megcsinálnám én.
Simán meg tudod csinálni, nem ördögtől való.
Innen tudsz ihletet meríteni!
https://www.youtube.com/channel/UC8YjZ9O9HglSY4fzluW3PAw/vid..
Én agyba-főbe kárpitozok otthon.
Vettem egy ilyen tűzőgépet (5-10ezer között) a hozzávaló kapcsokkal, azóta kárpitozásban nálam határ a csillagos ég.:) (Nem érdemes nagyon olcsó gagyit venni, mert sok mindenre jó. Pl.szigetelés)
Egyébként vannak kárpitoskellék üzletek, ahol formára vágott, vagy vágattatott szivacsot és egyéb kiegészítőket is tudsz vásárolni.
3-as vagyok
Tanácsolnám, hogy finoman fejtsd le a régi kárpitot, mert ha nem szakadt, foszlott, lehet, hogy elég csak mosógépben kimosni és teheted vissza. Alacsony hőfokon, mert összemehet! Vizesen tedd vissza, akkor száradáskor kifeszül mint a dob! Ha viszont ócska és nem érdemes a mosással bajlódni, akkor is jó a következő anyaghoz szabásmintának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!