Van alapozó és zománcfesték az egyben a radiátorcsövek felujítáására? Vagy csak külön van és külön kell vennem ilyeneket?
nálunk eléggé esős idő van. egyedül élek és szinte állandóan dolgozok. ha ojat csinálok h nem akarok otthon tartózkodni akkor anyámhoz megyek. de meglehet h összel csinálom, még nem tudom.
azért kell alapozó, mert sok hejen le van kaparva a radiátorcsövön az egész máz.
szóval látszik rendesen a cső.
előző lakó- aki csak bérelte szétroncsolta rendesen.
megkérdem festékboltban, csak azért elöre tudni akartam h mik vannak. sajnos elég sokat melózok. neten ios nézegelödtem, h mik vannak, de sajnos ojan sokat melozok, vagyis tul sokat ülök a gép elött nem akartam még többet.
aha..még mit nem... tavaly ezzel próbálkoztam.
csak ugy pattogott le rola a festék.
azért, mert csak festék. nincs benne alapozó.
akkor tudtam meg h elöbb alapozót kell használni és csak azután lehet csak ezt ráfujni. de aztán mások is azt mondták h nem jo. szoval el van vetve. de azért köszi. különben ijen spék nagyon jok, mert szépen egyenletesen leheet vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!