Panel lakás 1980-as évek beli ajtaját milyen festékkel érdemes újrafesteni? (fürdőszoba és wc ajtóról van szó)
Figyelt kérdés
zománcfestéket mondtak, de van belőle sokféle. hígítóval hígítható, vízzel hígítható, szagtalan, stb...
ezt néztem ki: OBI 2 az 1-ben zománcfesték, vízzel hígítható selyemfényű, tiszta fehér 500 ml.
Pro-Kontra?
2018. máj. 23. 22:38
3/4 anonim válasza:
Én hígítóval hígítható,olcsó Tesco-s zománcfestéket használtam hozzá,tökéletes eredménnyel. De jó az,amit linkeltél.
4/4 anonim válasza:
Ha ez telibeajtólap, akkor vennék egy öntapadós fóliát és rásimítanám 2 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!