Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Megbízhatok a statikusban?

Megbízhatok a statikusban?

Figyelt kérdés

4 szobás panel lakásról van szó. Felújítás következik, és 2 szobát szeretnék egybe nyitni. A konyhafalat "gyakran" kivetetik az emberek a nagyobb tér miatt ugye.

De szobánál talán nem annyira gyakori. Akiket a környezetemben kérdeztem, azt mondják ez nem fog sikerülni. Amúgy vékony fal van a 2 szoba között.

Na de a lényegre térek:

Ha a statikus rábólint, hogy igen lehet, mert az a fal nem tart semmit, akkor nyugodt lehetek?

Nyilván bajt én sem szeretnék csinálni...

2018. júl. 7. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A statikus erről írásos szakvéleményt ad, ha abban ezt biztonságosnak írja le, akkor abban bízhatsz.
2018. júl. 7. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Az önkormányzatnak ezt nem kell bejelenteni? Ha az önkormányzat statikusával végezteted a felmérést, abban megbízhatsz. Persze nem tudom, hogy van-e külön, saját statikusuk, de biztosan tudnak ajánlani megbízhatót, akivel ők is dolgoztatnak adott esetben.
2018. júl. 7. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Akiket a környezetedben kérdezel, azok is statikusok, vagy a mindenhez értő Mekkmesterek?
2018. júl. 8. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Ok...természetesen a statikus véleménye számít.

Még egy dolog: ebbe közös képviselö beleköthet? Pl statikus szerint lehet, közös k. meg azt mondja h nem lehet. Ilyenkor mi van?

2018. júl. 8. 21:25
 5/5 kovpet ***** válasza:
A közös képviselő nem a főnököd, hanem az alkalmazottad, hiszen te fizetsz neki és nem ő fizet neked.
2018. júl. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!