Régi radiátorok cseréje, átvágnak? Jártatok már így?
A mesterembert felhívtam. Elmondtam mekkora a lakás, hány radiátor kell etc. Mondta, hogy ismeri ezt a lakástípust, cserélt már máskor is radiátort ilyen lakásban. Mondott egy kb. árat.
Mikor kijött közölte, hogy nálunk vastagabbak a csövek, mint a szabvámy (?????? eszem megáll!) és drágább lesz... Ja, csak több mint 150-nel drágább az eredeti árhoz képest. Sztem nem reális. Átverés szagot érzék!
Kérj be mástól is ajánlatot.
Problem solved!
Sajnos nagyon kevés a szakember és ezzel sokan visszaélnek, és pofátlan árakat elkérnek,sajnos ez csak egyre rosszabb lesz ez ,és pár éven belül meg katasztrófa lesz a szaki hiány.
A radiátor cserék jelenleg átlag 15-20eft körül kérik meg darabját a szerelésnek egy panelban ez az ár a hegesztés nélküli ár,mert az viszont nagyot rádobhat még,de manapság elkerülhető ez,a sokféle idom és anyag lehetőségek tárháza miatt sokféle módon kapcsolható a csővezeték.
Az hogy vastagabb a felszálló cső ez egy hülye duma, néhány leszűkítő idom nem 1 vagyon,emiatt nem növekedhet meg plusz 150 ropival,az kizárt.
Keress másik szakit.
Ahogy írták,azért találták ki a csőidomokat,SZŰKITŐKET is,hogy az ilyen problémát könnyedén lehessen megoldani .
Ahol csak lehet mindenkit átvernek szakmától független .
Ez akkor lenne átverés, ha a munkát elvégzi és utánna nyögi be, hogy drágább lett a sztori.
Itt van lehetőséged választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!