Ti melyik kanapét választanátok?
Csakis a másodikat.
Az első olyan mint egy repülőtéren, vagy sportszállóban a társalgó. Az elsőnek a huzata konkrétan egy tréninggatyára emlékeztet.
Most látom, hogy mindkettő ÖKO bőr, bár gőzöm nincs, hogy ez mit jelent.
Ha ez textilbőrt jelent (textil + poliuretán) akkor felejtsd el gyorsan és keress másikat, mert egy év múlva egy málló szemét lesz!
Az első jobban tetszik kinyitva, viszont nekem túl csicsás a huzata.
A második most nagyon divatos, mindenhol ilyen ágyak vannak, nekem nem kéne, és kinyitva sem tetszik.
köszönöm a válaszokat, közben találtam még egyet ami tetszik, és erről mi a véleményetek?
Az első borzalma azzal az íves mintával, mintha egy mérnök tervezte volna. A második meg valami sci-fi film kelléke lehetne, nem lesz otthonos. Szürke ne legyen mert leöl minden színt a nappaliban, hiába nyomatják. Felejtősek.
A kárpit rendes textil kárpit legyen vagy valódi bőr. Semmi más.
Az árat is figyelembe véve ezek ízléses formavilágúak és kellemes színűek:
Ez valóban luxus formavilágot ad és kellemes a színe. Azt írja szan lila, ha csak az van felejtős.
Ez is jó. Alul mutat sokféle kárpitot, élőben kell megnézni a fénykép csalóka, bézs és krémszínek vagy majdnem fehér, fehér.
Ez rendes kárpittal (semmi műanyag).
Itt azt írja sérült. Meg lehetne nézni mi baja és vállalható. Rendes kárpittal, minőségi forma, otthonos. Áron alul lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!