Melyiket választanátok folyosó falára?
Világos helyre menne, illik mindkettő oda, csak nem tudok dönteni, egyik modernebb, másik klasszikusabb talán. Árban jelentős a különbség, de nem számít.
Nekem a 2-ről a Kádár-kockák lábazatburkolása jut eszembe.
Nagyon nem tetszik. :(
Nekem a 2. tetszik inkább, olcsóbb is jóval, csak nem akarom, hogy maradi hatása legyen, mivel a lakás viszonylag modern, de otthonos, vidám színű!
Pont az ilyen kommentektol féltem, mint az utolsó válaszadó, hogy régies 😆 De ez egyelőre csak egy komment
A második, sötétebb színe ellenére is sokkal karakteresebb és vidámabb hatást kelt.
Én is ezt tenném fel, ha jobban tetszik, ne habozz!
Sok örömöt hozzá :)
Kérdező!
Nekem sem tetszik a második és nekem is ósdi hatású, nagy felületen meg egyenesen borzalmasnak tartanám, (a legjobb lenne egy 3-ik opció:)) de ha neked az tetszik, akkor ne tarts közvélemény-kutatást, te fogsz benne lakni, te fogod naponta nézegetni, neked kell, hogy tetsszen!
Nem mi fogunk hozzád látogatóba járni a Gyakoriról, egyedül a te véleményed a fontos!
A 2-es az kültéri homlokzatburkoló.
A látványa is olyan, bocs'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!