Nappaliba dekor, elektromos kandallo beepitesehez mi szukseges?
Felujitas elott allunk es probalok minel tobb otletet osszegyujteni hogy a nappalink valami "extrat" is tartalmazzon. Az eloszobat, furdoszobat, konyhat mar sikeren felujitottunk (festes: elefantcsont szin, feher butorok, dio szinu belteri ajtok, parketta stilusu vilagosbarna metlaki).
Erdeklodnek hogy valaki keszitett-e mar ehhez hasonlo dekoraciot es ha igen korulbelul milyen arban lehetseges az elkeszitese?
A koburkolat dekor korulbeluli negyzetmeter ara 6000 Ft / nm2
Kandallo 100. 000 Ft
Gipszkartont erdemes idehelyezni es arra epiteni ra a burkolatokat? Barmilyen segitsegnek, otletnek orulnek.
Néztem 1-2 képet ezekről. Nem akarok hülyeséget írni, de biztos hogy ezeket bekell építeni?
Szerintem ha nem a talpára állítod, akkor van hozzá egy fali konzol és azzal rögzíted a falra. Szerintem nem kell semmiféle előkészítés.
Szerintem hátul vagy felül adják le a hőt, tehát ha beépíted, akkor le sem tudja adni a hőt, illetve balesetveszélyes.
De ha csak a látványért veszed,, akkor beépítheted, hogy a fal síkjában legyen, csak vigyázz, hogy sose kapcsold be a melegítést, csak a világítást.
Én ezt csak gondolom, de ha nagy hülyeséget írtam, akkor elnézést.
A biokandallók ahogy nézem jó drágák.
Üzemeltetés?
800Ft/liter
E táblázat szerint: 0.7liter/5kW
Vagyis 560Ft/5kW
Árammal:
45Ft-al számolva
45*5 kW=225Ft/5kW
Az én számításom szerint 2.5-szer többe kerül vele a fűtés, mint az elektromos kandallóval.
3: Pont az a lényege, hogy nincsen égésterméke a bioetanolnak, amit el kéne vezetni.
Ha volna, akkor kéménybe kéne kötni.:)
4: Nem is fűtésre való, hanem egy dekorációs elem.
Ez nem egy fűtős topic...:D
Azért nyáron ne tüzelj vele, mert ad le hőt, nem keveset.:) Mivel valódi tűz.
Kiegészítő fűtésnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!