Ez beázás, vagy csak pára?
Figyelt kérdés
Szeretnék megvenni egy ingatlant, viszont a fürdőben ilyen a mennyezet. A tulaj azt mondja nincs beázás, ez "ilyen volt". (nem rég vette ő is)
A közös képviselővel beszéltem, ő sem tud beázásról. Ő azt mondta, hogy előfordul, hogy pára van a fürdőben és ha nem szellőztetik ki, akkor le tud peregni a festék. Én is erre gondolok, de azért érdekelne több ember véleménye is.
Így néz ki a fal széle:
És a közepe a mennyezetnek:
2018. máj. 14. 10:49
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre tippelek. Közös képviselő szerint nem volt beázás évek óta, tavaly tetőszigetelés is volt, illetve a lakás 3 éve nem volt kifestve.
2018. máj. 14. 12:39
3/4 anonim válasza:
jól látom az első képen, a menyezetig van burkolva az oldalfal ?
_Ez okozhatja a menyezet túlzott párásodását.
4/4 A kérdező kommentje:
Jól látod, ugyanezt mondta ma nekem egy kőműves akinek megmutattam a képeket. :) Köszönöm szépen a megerősítést!
2018. máj. 14. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!